СТРЕЛОК
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: kulish  
Автоматизація ветклініки
kykanaslivaДата: Воскресенье, 02.03.2025, 00:44 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Хочу звернутись до вас з важливим питанням. В нашій ветклініці розглядаємо можливість запровадження програми автоматизації, але все ще не можемо обрати найбільш підходящий варіант. Якими критеріями потрібно керуватись при виборі програми для автоматизації роботи ветклініки? Чи маєте досвід використання таких програм, які саме функції є найбільш важливими для вас?

leraleon00Дата: Воскресенье, 02.03.2025, 22:46 | Сообщение # 2
Рядовой
Зважаючи на ваші запитання, я б порадив звернути увагу на програму ENOTE. Це потужний інструмент для автоматизації всіх аспектів роботи ветклініки. Особисто я вже досить довго використовую її, і це значно спростило роботу нашої команди. ENOTE дозволяє вести детальний облік пацієнтів, зберігати історії хвороб, контролювати наявність ліків на складі, а також ефективно організовувати прийом клієнтів за допомогою онлайн-запису. Що мені дуже подобається, так це інтеграція з іншими системами та зручний інтерфейс для швидкого доступу до потрібної інформації. Водночас програма дуже зручна для адміністраторів, оскільки дозволяє автоматизувати більшість адміністративних процесів, що значно економить час. Ви можете ознайомитись із деталями підключення та використання чекбоксів у ENOTE https://enote.vet/e4doc/pidkliuchennia-chekboks-v-ienoti/ . Цей інструмент реально спрощує життя як для ветеринарів, так і для адміністрації клініки.

pomarina164Дата: Понедельник, 26.05.2025, 10:40 | Сообщение # 3
Сержант
В нашій ветклініці впровадили CRM для малого бізнесу https://perfectum.ua/ua/industry-solutions і це реально змінило підхід до роботи. Автоматизували запис клієнтів, нагадування про візити, історії лікування тварин зберігаються в одному місці. Персонал менше витрачає часу на рутину, більше — на пацієнтів. Звіти, аналітика, контроль за процесами — все стало набагато простіше. Дуже зручно і ефективно.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: