СТРЕЛОК
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: kulish  
Замовити косметику
LevchenkoДата: Пятница, 02.05.2025, 10:39 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Шукаю якісну косметику для волосся, бо хочу трохи оновити свій догляд. Раніше купувала щось у найближчій мережі магазинів, але результат був так собі. Можливо, ви знаєте, де можна замовити щось справді хороше — шампуні, маски, олійки? Бажано, щоб була доставка.

pechkin-1978Дата: Суббота, 03.05.2025, 11:03 | Сообщение # 2
Лейтенант
Статус: Offline
Я довго шукала засіб, який би реально допоміг моєму волоссю після невдалого фарбування. Сухість, ламкість і тьмяність стали моїм новим "нормальним", поки я випадково не натрапила на магазин косметики - ColorBay https://colorbay.com.ua/uk/ із професійною косметикою для волосся. Асортимент мене вразив: тут і шампуні, і маски, і термозахист — усе з докладним описом і порадами. Замовила одразу декілька позицій, включно з відновлювальною маскою і олійкою для кінчиків. Доставка була швидка, пакування надійне, все приїхало цілим. Після двох тижнів використання я побачила справжній результат — волосся стало м’яким і блискучим. Дуже задоволена, що натрапила саме на цей магазин. Тепер догляд за волоссям став для мене задоволенням, а не боротьбою.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: