HzBoy | Дата: Четверг, 29.05.2025, 18:00 | Сообщение # 1 |
Майор
Статус: Offline
| Привіт усім! Ситуація така: батькові потрібен будинок із гарними умовами, але я переживаю, щоб не потрапити в місце, де буде лише «на папері» все добре. Хочу почути реальні відгуки — де справді дбають про мешканців? Може, є такі, де і активності цікаві, і лікарі поряд?
|
|
| |
kircenkotamara | Дата: Суббота, 31.05.2025, 23:09 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Свого тата після інфаркту я віддала до Приватного будинку для літніх людей у Києві https://gral.org.ua/pansionat-dlya-lyudej-pohilogo-v-kiyevi/ і це було найкраще рішення для нашої сім’ї. Вдома ми не могли забезпечити йому належний догляд, а тут — цілодобовий нагляд, реабілітація та підтримка у всьому. Особливо важливо, що у пансіонатах «Грааль» є фахівці, які розуміються на догляді за хворими з деменцією та Альцгеймером, що дуже актуально для людей старшого віку. Крім того, заклад пропонує спеціалізовану допомогу лежачим пацієнтам, забезпечуючи комфортні умови, які неможливо створити вдома без великих зусиль. Тут також працюють з онкологічними пацієнтами, надаючи підтримку і полегшуючи страждання. Рекомендую всім, хто хоче зберегти якість життя своїх рідних і бути впевненими у безпеці та добробуті, звертатися саме в мережу пансіонатів «Грааль». Цей вибір дає спокій і віру, що все зроблено найкращим чином.
|
|
| |