Кваліфікована підтримка адвоката
|
|
Levchenko | Дата: Суббота, 07.06.2025, 16:21 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Шукаю хорошого адвоката, бо розумію, що з деякими питаннями краще не експериментувати самому. Можливо, маєте досвід співпраці з кимось, хто дійсно розбирається у своїй справі та не зникає після першої консультації? Цікавить фахівець, якому можна довіряти.
|
|
| |
misterbicips | Дата: Вторник, 10.06.2025, 13:14 | Сообщение # 2 |
 Сержант
| Цікаво
Сообщение отредактировал misterbicips - Вторник, 10.06.2025, 13:15 |
|
| |
gorri9276 | Дата: Вторник, 10.06.2025, 13:16 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Мені доводилось неодноразово звертатись до адвокатів: то спадкові справи, то поділ майна, то питання з нерухомістю. І кожен раз, коли я працювала з випадковими спеціалістами, щось ішло не так. Поки не звернулась до Адвокатського об’єднання «Актум» от тут все було по-людськи: уважно, відповідально, без пафосу, але з реальними результатами. Особливо хочу відзначити команду, яка працює в західному регіоні адвокати Ужгород https://www.actum.com.ua/services/advokat-v-uzhgorodi давно мають репутацію надійних, а в «Актум» це виведено на новий рівень. До того ж вони орієнтовані на міжнародні кейси, що для мене стало ключовим, бо я виїхала до Польщі й потребувала правової підтримки саме тут. Можу з упевненістю сказати: якщо вам потрібно захистити себе чи близьких — не шукайте "по знайомству", краще звертайтесь до перевірених професіоналів.
|
|
| |
igomak07 | Дата: Четверг, 12.06.2025, 21:10 | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| Зараз для багатьох ці питання стали актуальними
|
|
| |