СТРЕЛОК
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: kulish  
Які прикраси краще не дарувати?
HzBoyДата: Пятница, 15.08.2025, 19:29 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Завжди ламаю голову, що подарувати на день Народження, коли хочеться здивувати, але не промахнутись. Чув, що є певні прикраси, які дарувати небажано, бо можуть мати негативне значення або просто не підійти людині за стилем чи символікою. Може, хтось підкаже, які саме варто виключити зі списку подарунків, щоб не зіпсувати враження?

LevchenkoДата: Пятница, 15.08.2025, 19:29 | Сообщение # 2
Лейтенант
Як на мене, найперше варто уникати надто особистих речей, якщо ви не впевнені в смаках людини. Наприклад, персні чи обручки можуть бути сприйняті неоднозначно, особливо якщо це не заручини. Так само сумнівно дарувати хрестики чи релігійні символи без знання ставлення до них. Ще раджу оминати занадто масивні чи яскраві прикраси, якщо не знаєш, чи людина їх носить.

HzBoyДата: Пятница, 15.08.2025, 19:30 | Сообщение # 3
Майор
А я колись мало не подарував знайомій підвіску з перлиною, а потім дізнався, що в деяких вважається, ніби перли приносять сльози. Хоч і не дуже вірю в прикмети, але вирішив не ризикувати. Тож тепер завжди думаю двічі, перш ніж вибрати щось символічне.

misterbicipsДата: Пятница, 15.08.2025, 19:35 | Сообщение # 4
Лейтенант
Цитата HzBoy ()
А я колись мало не подарував знайомій підвіску з перлиною, а потім дізнався, що в деяких вважається, ніби перли приносять сльози. Хоч і не дуже вірю в прикмети, але вирішив не ризикувати. Тож тепер завжди думаю двічі, перш ніж вибрати щось символічне.
Я б ще додав, що окрім символіки важливо дивитись і на якість виробу. Бо навіть гарна ідея подарунка зіпсується, якщо прикраса буде з дешевих матеріалів або швидко втратить вигляд. Якщо хочеш безпомилковий варіант, подивись у перевіреному інтернет-магазині Zlato.ua, це ювелірний магазин https://zlato.ua/ з великим вибором якісних прикрас та швидкою доставкою по Україні. Там є і класика, і сучасні дизайни. Асортимент дозволяє підібрати щось універсальне, що підійде майже кожному, і при цьому не потрапити в халепу з невдалим символізмом чи стилем.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: