СТРЕЛОК
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: kulish  
Де купити надійний акумулятор для ДБЖ з гарантією
HzBoyДата: Воскресенье, 23.11.2025, 14:16 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Потрібен якісний і витривалий акумулятор для джерела безперебійного живлення (ДБЖ), яке обслуговує газовий котел. Вимагається висока надійність і здатність швидко заряджатися, оскільки вимкнення світла бувають по кілька разів на день. Який тип краще? GEL, AGM чи щось інше? І де можна купити такий акумулятор з хорошою гарантією і впевненістю, що це не якийсь "сірий" імпорт? Важливо, щоб акумулятор був від виробника, а не саморобка.

misterbicipsДата: Воскресенье, 23.11.2025, 14:44 | Сообщение # 2
Лейтенант
Для котла я брав саме LiFePO4. Вони ідеально підходять, тому що віддають стабільний струм і не бояться частих циклів. Це точно краще, ніж GEL. Я собі поставив саме залізо фосфатний акумулятор 12 вольт https://akb-plus.com/ua/akb/akkumulyatory-lifepo4-12v/ на 50 А·год. Цього мені вистачає на 8-10 годин роботи котла і ще для роутера. Дуже задоволений. Що стосується покупки, то я рекомендую АКБ ПЛЮС. Це спеціалізований магазин акумуляторів. Я коли до них звернувся, то отримав вичерпну консультацію щодо сумісності з моїм ДБЖ. Вони працюють з офіційними постачальниками, тому з гарантією все чисто.

sullivangail19Дата: Пятница, 19.12.2025, 21:15 | Сообщение # 3
Майор
Wow

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: