СТРЕЛОК
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: kulish  
Свіже повітря без протягів: як рекуператори змінили комфорт
dimon161987dimДата: Четверг, Вчера, 11:01 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
У сучасних квартирах важко уявити справжній комфорт без свіжого повітря. Раніше відкриті вікна були єдиним способом провітрити приміщення, але це приносило протяги, шум та пил. З появою рекуператорів ситуація кардинально змінилася. Ці сучасні системи вентиляції дозволяють забезпечити постійний приплив чистого повітря, при цьому зберігаючи тепло всередині квартири. Я особисто відчув різницю, коли вперше встановив рекуператор у своїй оселі: повітря стало легким, свіжим і приємним, а відчуття протягів зникло повністю.

Рекуператори працюють за принципом обміну теплом між витяжним та припливним повітрям https://nikvesti.com/news....-venkon . Це означає, що тепло, яке ми зазвичай втрачаємо під час провітрювання, залишається всередині квартири, а холодне повітря нагрівається до комфортної температури ще до потрапляння всередину. Таким чином, навіть у найхолодніші зимові дні можна відчувати затишок без додаткових витрат на опалення. Я був здивований, наскільки ефективно система підтримує оптимальний мікроклімат: навіть тривале перебування у квартирі не викликає сухості повітря чи відчуття задушливості.

Крім теплового обміну, рекуператори відфільтровують пил, алергени та інші забруднення з зовнішнього повітря. Це особливо важливо для сімей з дітьми або людей, чутливих до пилку та забруднень. Я помітив, що після встановлення рекуператора пил на меблях став накопичуватися значно повільніше, а загальна чистота у квартирі підвищилася. До того ж, відсутність протягів робить перебування вдома комфортним у будь-який сезон.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: