thestarnataly | Дата: Среда, 29.05.2024, 13:37 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Хочу купити проставки під пружини для свого позашляховика, але не можу визначитись - які краще, алюмінієві чи поліуретанові? Чув хто-небудь про переваги і недоліки кожного виду? Що ви можете порадити?
Нравится, не нравится - империя развалится!
|
|
| |
Gunner | Дата: Среда, 29.05.2024, 13:39 | Сообщение # 2 |
Сержант
Статус: Offline
| Чудове питання! Недавно я теж вибирав між алюмінієвими та поліуретановими проставками в магазині Prostavkin у Києві. Обидва варіанти мають свої плюси й мінуси. Алюмінієві проставки міцніші та витривалі, їх складніше пошкодити чи деформувати. Також вони менш чутливі до перепадів температур. Однак слід враховувати, що алюміній жорсткіший матеріал, тому удари та вібрації від нерівностей дороги будуть передаватись на кузов інтенсивніше. Поліуретанові проставки м'якші, тож вони трохи краще поглинають стукіт і забезпечують більш плавний хід. Але з іншого боку, поліуретан може з часом дещо деформуватись та втратити первинні властивості. Загалом, для легкових авто я б радив поліуретанові, а для повнопривідних позашляховиків - алюмінієві проставки як надійніший варіант. Хоча й ті й інші значно покращать прохідність та зовнішній вигляд машини! Дізнатись більше, які проставки кращі алюмінієві чи поліуретанові https://prostavkin.com/blog....lirensa можете із цієї статі.
"Самое обидное, что в информационной войне всегда проигрывает тот, кто говорит правду. Он ограничен правдой, лжец может нести все что угодно." - Роберт Шекли
|
|
| |