akbars95 | Дата: Пятница, 03.01.2025, 17:44 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Нещодавно мій ноутбук почав перегріватися й працювати дуже повільно, тому я вирішив звернутися до сервісного центру Skeleton https://skeleton.ua/repaircats/remont-noutbukov/. Уже після першого візиту я зрозумів, що потрапив у надійні руки. Фахівці швидко провели діагностику та визначили, що причина — в системі охолодження й накопиченні пилу. Ремонт був виконаний оперативно та якісно. Після чищення системи, заміни термопасти та налаштування все працює бездоганно. Також мені дали поради щодо правильного догляду за ноутбуком, щоб уникнути подібних проблем у майбутньому. Що особливо сподобалося — це доступна вартість послуг і ввічливе ставлення персоналу. Я повністю задоволений результатом і можу рекомендувати Skeleton усім, хто шукає надійний сервіс для ремонту ноутбуків.
|
|
| |
blacketmoon | Дата: Суббота, 26.04.2025, 20:27 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Я теж стикався з перегрівом ноутбука. Можу порекомендувати Комп-Сервис — звертався до них, швидко провели діагностику, почистили систему охолодження і замінили термопасту. Після ремонту ноутбук працює ідеально. Ціни адекватні, сервіс на високому рівні!
|
|
| |