СТРЕЛОК
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: kulish  
COVID 2025: чи варто здавати тест, навіть якщо симптомів не
akhamsaДата: Среда, 05.11.2025, 23:01 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Останнім часом багато чую про новий штам COVID 2025. Каже хтось, що він м’якший, але симптоми можуть бути неочевидні. Я контактував з колегою, у якого потім підтвердили ковід, але сам почуваюсь нормально, без температури чи кашлю. Не знаю, чи є сенс бігти здавати тест, якщо взагалі нічого не турбує. Може, краще просто поспостерігати кілька днів?

bolshechem_zhiznДата: Среда, 05.11.2025, 23:01 | Сообщение # 2
Лейтенант
Якщо був прямий контакт, краще все ж перевіритись. У знайомої так само не було симптомів, а тест показав позитивний результат. Вона могла заразити рідних, навіть не підозрюючи. Новий варіант, кажуть, часто проходить без класичних проявів, особливо у тих, хто має імунітет після щеплень.

магазин товарів для дому Grey

bitehДата: Среда, 05.11.2025, 23:01 | Сообщение # 3
Сержант
Мені лікар казав, що цей штам може кілька днів не давати жодних ознак. Люди почуваються здоровими, але вже передають вірус. У мене так і було: лише невелика втома, думав, що від роботи, а тест виявив ковід. Добре, що перевірився, бо вдома діти. Якщо тест негативний, все одно варто обмежити спілкування ще кілька днів і повторити перевірку. Це безпечніше для всіх.

cocacolaДата: Среда, 05.11.2025, 23:02 | Сообщение # 4
Сержант
Я теж вагався, але здав тест навіть без симптомів. У результаті виявилось, що вірус є, хоча почувався нормально. Лікар пояснив, що новий штам часто розвивається приховано. Щоб не гадати, краще зробити ПЛР або експрес-тест через кілька днів після контакту. 
Якщо цікаво, прочитайте про Ковід 2025 року https://invivo.ua/uk/blog-detail/covid-kviten-2025/ та симптоми нового коронавірусу на сайті лабораторії INVIVO, там коротко описано, як він проявляється і коли доцільно тестуватись. Це допоможе зорієнтуватися, коли саме варто звернутись у лабораторію, щоб не пропустити момент.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: