СТРЕЛОК
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: kulish  
Мій Кривий Ріг: історія, події та життя міста з перших вуст
oivanova74Дата: Суббота, 10.01.2026, 14:01 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Я живу у Кривому Розі вже багато років, і з кожним днем все більше відкриваю для себе його унікальність. Це місто з багатою історією, яка сягає ще часів заснування промислового центру. Тут поєднуються старі промислові локації, сучасні квартали та зелені зони, які створюють особливу атмосферу міста. Читаючи про Кривий Ріг, я завжди захоплююся тим, як він змінився і продовжує розвиватися.

Особливе місце в моєму житті займають його достопримечательності. Я люблю прогулюватися Криворізьким ботанічним садом, милуватися величними кар’єрами, відпочивати у парку Героїв або просто спостерігати за ритмом міста з одного з оглядових майданчиків. Кожна локація розповідає власну історію, а відвідування таких місць дозволяє відчути справжній характер Кривого Рогу.

Щодня я стежу за подіями та новинами міста: https://kryvyi-rih.ukrmedia.com.ua . Мені важливо знати, що відбувається в транспорті, культурному житті та соціальній сфері. Через новини я дізнаюся про заходи для громади, спортивні події та ініціативи, що змінюють наше життя на краще. Це допомагає відчувати себе частиною спільноти і бути поінформованим у будь-якій ситуації.

Кривий Ріг — це не просто місто, це живий організм з власною історією, людьми та подіями. І коли читаєш про нього щодня, відкриваєш нові сторони його життя, відчуваєш себе справжнім мешканцем і розумієш, що кожна новина, кожна історія і кожен куточок роблять його по-справжньому унікальним.

violetta237Дата: Понедельник, 12.01.2026, 14:04 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Класс

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: