СТРЕЛОК
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: kulish  
Вибирав Strauss одяг, ділюся важливим нюансом
mrcarlprotonДата: Понедельник, 27.04.2026, 10:15 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Усім привіт. Вирішив написати цей пост як невелике застереження для тих, хто вперше збирається переходити на нормальну європейську екіпіровку, щоб ви не наступили на мої граблі при замовленні.

Працюю у сфері монтажу систем «розумного дому» та сигналізацій. Робота така, що постійно доводиться тягнути кабелі в готових дорогих ремонтах, тому форма має бути не лише зручною, а й ідеально чистою та охайною. Вирішив взяти собі німецький преміум. Знайшов оригінальний Strauss одяг на сайті https://ua-strauss.com/product-category/clothes/, вибір там величезний, наявність актуальна, тому замовляв у них. Але суть посту не в магазині, а в самому підборі розміру. За звичкою я хотів додати в кошик свій стандартний розмір L (який ношу в повсякденних джинсах). Добре, що вирішив не поспішати і переміряв себе сантиметровою стрічкою. Виявилося, що через їхню фірмову систему еластичного пояса (Flexbelt) та анатомічний крій на колінах, німецька розмірна сітка має специфічний запас. В результаті мені ідеально сів розмір М, який я в житті ніколи не носив!

Якби замовив наосліп по старій пам'яті — 100% довелося б робити повернення і втрачати кілька днів на обмін.

Тому мій головний лайфхак для всіх, хто планує купувати їхні речі: забудьте про те, що написано на бірках ваших старих штанів. Відкривайте їхній каталог, беріть сантиметр і міряйте себе по факту. Бренд топовий, якість неймовірна, але європейський підхід до комфорту і свободи рухів вимагає точності при виборі. Сподіваюсь, комусь ця інформація збереже час!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: